Velkommen

VækstVærket er etableret som et samarbejde mellem henholdsvis Dania, Randers Kommune og VIA University College med henblik på at skabe et kreativt og innovativt miljø for studerende i Randers Kommune. Det faciliterer blandt andet kontakt og netværksdannelse mellem studerende, dimittender, erhvervsliv og offentlige institutioner samt interesseorganisationer, NGO’er og byens borgere.

VækstVærket råder over et lyst lokale indrettet med blandt andet smartboard, hvor det er muligt at afvikle workshops og andre læringsforløb. Der er desuden internet udlånt af VIA University College. Kontakt receptionen for mere information vedrørende adgang til nettet. Der er adgang til VækstVærket mandag til torsdag fra kl. 8 til 16 og fredag fra kl. 8 til 14.

Offentlig transport og parkering

Transport
Der er cirka fem minutters gang til Vækstværket fra Randers Busstation, hvor der går busser til togstationen samt Xbus til Århus og direkte bus til Viborg.

Cykelparkering
Er du på cykel, kan du enten parkere i parkeringskælderen eller i cykelstativerne foran Campus.

Parkering af bil
Der er gratis parkeringsmuligheder i gaderne, som ligger ca. 5. min. gang, øst for Campus Randers (Toldbodgade og Tøjhushavekvarteret).

I Parkeringskælderen
Der er parkeringspladser i parkeringskælderen under Campus Randers. Disse kan benyttes mod betaling. Disse koster kr. 20,- i timen.

Nord for bygningen
Der er ligeledes indrettet et mindre antal privatdrevne parkeringspladser på nordsiden af bygningen, som også kan bruges og koster kr. 20,- i timen.

Parkeringshuset
Ca. 100 meter fra Campus Randers er der et stort privatdrevet parkeringshus på Fischersgade 20, hvor det ligeledes koster 20 kroner i timen at parkere. Parkeringshuset har åbent fra 7.30- 20.30