Om VækstVærket

Om VækstVærket

Vækstværket har et kreativt og innovativt miljø, der faciliterer kontakt og netværksdannelse mellem studerende, dimittender, erhvervsliv, offentlige institutioner, interesseorganisationer, NGO´er og byens borgere.

Faciliteter

Vækstværket råder over store, lyse lokaler og ligger i forbindelse med VIA Campus Randers. Du kan låne lokalerne til at afholde mindre konferencer, workshops og andre læringsforløb. Der er projektor og trådløst internet (VIAguest, Dette netværk kræver adgangskode). Adgangskode kan fås hos studiebetjeningen på Campus.

Åbningstider

Der er åben adgang til VækstVærket mandag til torsdag fra klokken 8 til 16 og fredag fra 8 til 14.

Offentlig transport og parkering

Transport
Der er cirka fem minutters gang til Vækstværket fra Randers Busstation, hvor der går busser til togstationen samt Xbus til Århus og direkte bus til Viborg.

Cykelparkering
Er du på cykel, kan du enten parkere i parkeringskælderen eller i cykelstativerne foran Campus.

Parkering af bil
Der er gratis parkeringsmuligheder i gaderne, som ligger ca. 5. min. gang, øst for Campus Randers (Toldbodgade og Tøjhushavekvarteret).

I Parkeringskælderen
Der er parkeringspladser i parkeringskælderen under Campus Randers. Disse kan benyttes mod betaling. Disse koster kr. 20,- i timen.

Nord for bygningen
Der er ligeledes indrettet et mindre antal privatdrevne parkeringspladser på nordsiden af bygningen, som også kan bruges og koster kr. 20,- i timen.

Parkeringshuset
Ca. 100 meter fra Campus Randers er der et stort privatdrevet parkeringshus på Fischersgade 20, hvor det ligeledes koster 20 kroner i timen at parkere. Parkeringshuset har åbent fra 7.30- 20.30


Comments are closed.

Back to Top ↑